Csalással vádolják az RTL Klubot, dühösek a nézők

Sáfrány Emese, Sztárbox
Vágólapra másolva!
Míg Sáfrány Emese egy egyszerű maszkot viselt a Sztárboxban, addig Dobos Evelin teljes arcát egy bukósisakra hasonlító eszköz borította. A két nő harca sokak szerint nem volt fair play, a nézők csalással vádolják az RTL Klubot, és úgy gondolják, a színésznőt akarták győztesnek kihozni a mérkőzésből.
Vágólapra másolva!

A Ripost arról ír, hogy valami nagyon nem volt rendben Sáfrány Emese és Dobos Evelin mérkőzése körül a Sztárboxban. Az egykori pornós és a színésznő ugyanis olyan, egymástól nagyban eltérő védőfelszerelésben lépett a ringbe, ami alapjaiban befolyásolhatta a végeredményt: míg Aleskán a női meccseken megszokott, párnázott fejvédő volt látható, addig Dobos Evelinen egy olyan, teljes arcot védő, az orr-rész előtt plexilappal megerősített bukósisakszerű védelmi eszköz, ami tulajdonképpen megakadályozza azt is, hogy az ellenfél kesztyűje a bőréhez érhessen.

Forrás: Sáfrány Emese/Instagram

A furcsa maszkra a nézők is felfigyeltek, akik a közösségi oldalakon estek egymásnak a boxmeccs értékelése kérdésében: "Hidd el, nagyon sokat számít, ha nem tudnak szájba-orrba-szemöldökön verni egy bokszmeccsen. Nem tudnak megszédíteni, kizökkenteni. Konkrétan ez a boksz lényege, a lényeget vették ki az egyenletből. Sorozhatod te testre, az sose fog annyit érni, mintha jól orrba csapnád, hogy bekönnyezzen."

"Próbáld ki a bokszolást úgy, hogy az ellenfeled nem kaphat arcra ütést, te meg igen, aztán okoskodjál" - jegyezte meg egy néző.

"Mondjuk az szerintem sokkal szánalmasabb és nevetségesebb, amikor ennyire eltérő felszerelésben küldenek ki két embert bokszolni. Az RTL folyamatosan nyomja a saját üdvöskéit, nyilvánvaló volt, hogy Evelinnel is megnyeretik valahogy.

Persze, Emese is választhatta volna ezt a verziót, ha mondjuk tud róla, hogy van ilyen verzió" - írta egy kommentelő.

A lap szerint Dobos Evelin maszkjáról nem tudott Sáfrány Emese és edzője, Miló Viktória, többszörös magyar karate-, kungfu- és ökölvívó-világbajnok sem, ők a ringbe lépve látták meg, hogy az ellenfelük mennyire másfajta védőfelszerelést használ. A szabályok szerint viszont a versenyzőknek azokat a felszereléseket kellene használniuk, melyeket a helyszínen kapnak. De ilyet maszkot egyelőre egyetlen versenyzőnek osztottak ki, és az Dobos Evelin.