Egy lenyűgöző élménypark, ami olcsóbb és jobb, mint a Disneyland - képek

Vágólapra másolva!
Egy influenszer szerinte jó alternatívája lehet a népszerű Disneylandnek egy másik park, ami mindössze egy órára van Amszterdamtól, tele van remek látnivalókkal, finom ételekkel, és a hosszú sorbanállással sem kell megküzdeni, ami különösen a gyerekek szempontjából rendkívül előnyös. Az anyuka posztja másokat is lenyűgözött, minden álmuk, hogy egyszer eljussanak ide.
Vágólapra másolva!

Egy brit anyuka, aki TravelMum néven rendszeresen posztol a TikTokra, mindenkinek szeretettel ajánlja az Efteling nevű, Hollandiában található, mesébe illő élményparkot.

Kiemelte, hogy az ételek finomak, jó árban vannak, maga a park pedig csodálatos, emellett elérhető közelségben fekszik Hollandia fővárosától.

Az egyik videóban a nő körbejárta a parkot, megmutatta az általa legjobbnak tartott helyeket, és posztban megjegyezte, hogy annak, aki szeretne eltölteni egy csodás napot egy lenyűgöző, mégis pénztárcakímélő helyen, az Efteling park tökéletesen kielégíti ezt az igényt.


Provided by

A videóban az anyuka

óriási kastélyokat, villákat és vízi látványosságokat mutatott meg kívülről és belülről, emellett lenyűgöző túrahelyszíneket és varázslatos erdőket, melyekben órákat lehet eltölteni.

Hozzátette, hogy a legtöbb túrán 10 percet sem kellett várakozniuk, ellentétben más szabadidős parkokkal, ahol hosszú sorok kígyóznak egy-egy látnivaló előtt, emellett a bejáratnál is könnyedén sorra kerülnek.


Provided by

A fő látnivalók közé tartozik egy ijesztő 1898-as hullámvasút, melyen egy hatalmas sárkány falja fel a lovasokat,

emellett a gyerekek kedvencei, egy vízicsúszda, egy elátkozott kastély, egy thai templom, vízesésekkel, és 4D filmvetítésekkel. Emellett sétavonat, körhinta, bábszínház, és mesei karakterek is szórakoztatják a gyerekeket.

Szezonális elfoglaltságokat is kipróbálhatunk, amilyen például

karácsonyi időszakban a korcsolyapálya és a szánkótúra.


Provided by

Ezenkívül szuvenírboltok is vannak az élménypark területén, ahol jelmezek, karácsonyi dekorációk, játékok, és mesefigurák kaphatók.

Ha valaki messzebbről érkezik, és éjszakai szállást keres, igénybe veheti az Efteling Hotel szolgáltatásait,

mely 20 különböző típusú lakosztályt kínál, szépség-és wellnesscsomagokkal, mesebeli elemekkel felruházott szállásokkal, ám ezek ára elég borsos. Ha valami olcsóbb alternatívát szeretne, egyszerűbb, extra szolgáltatások nélküli szobákat is bérelhet.


Provided by

A brit anyuka posztja többeket is lenyűgözött, volt aki azt írta, hogy minden álma, hogy eljusson erre a helyre, egy másik szerint pedig sokkal jobb és érdekesebb, mint a Disneyland, sokkal kedvezőbb áron.

Forrás: DailyStar