Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gyanús fotóval jelenthette be Rubint Rella, hogy gyereket vár

Rubint Rella
Vágólapra másolva!
Furcsa bejegyzést tett közzé Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella, aki tavaly tavasszal ment feleségül focista párjához, Novothny Somához. Azóta már többször felmerült a gyerekvállalás kérdése, de a fitneszedző is a karrierjével foglalkozott idáig. Most egyre többen találgatják, hogy vajon gyereket várhat-e, ugyanis sokatmondó fotót mutatott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Rubint Rella és Novothny Soma kapcsolata már évek óta stabil, ezért nem meglepő, ha hamarosan bővül a családjuk. Bár a fitneszedző tavasszal még nem erősítette meg, hogy mikor szeretnének gyereket vállalni, úgy tűnik, hogy máris elérkezhetett az ideje, sokak szerint már várandós lehet.

Annyira, hogy egyelőre nem tudok másra gondolni" - mondta korábban Rubint Rella, de az utóbbi időben feltűnően megváltozott a viselkedése.

A szemfüles követői észrevették, hogy Rubint egyre kevesebb szexi képet mutat magáról, sokkal bővebb ruhákat, felsőket hord, melyekkel eltakarja a hasát. Most egy újabb fotóval erősítette meg a gyanakvókat, melyen férjével és kutyájukkal látható, de csak hátulról.

- tette fel a kérdést a fotó mellett, mely alatt sokan azt találgatják, hogy babát várhat a házaspár.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről