Így tette féltékennyé Krausz Gábor Mikes Annát - videó

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Mikes Anna és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Sokan találgatják, vajon mi lehet Krausz Gábor és táncpartnere, Mikes Anna között, akik több jelét is adták már annak, hogy több van közöttük, mint munkakapcsolat. Egyelőre mind a ketten hallgatnak arról, hogy vonzódnának a másikhoz, de a táncosnő egyértelműen féltékenység jeleit mutatta nemrég.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Dancing with the Stars legutóbbi élő show-jában már nemcsak egyéni produkciókkal, hanem táncpárbajokkal is készültek a versenyzők. Így adódott, hogy a legutóbbi kieső, Király Linda és Krausz Gábor közösen készültek a múlt héten, ugyanis egymást kapták ellenfélként.

Király Linda és Suti András, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna párbaja Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekesnő és a séf már a felkészülést bemutató videóban is szemmel láthatólag jól érezték magukat egymás társaságában, már akkor is úgy gondolták, hogy nem lesz köztük vérre menő párbaj, inkább támogatják egymást.

A próbákról kérdezték Mikes Annát és Suti Andrást is, akik örömmel figyelték, hogy tanítványaik milyen jókedvűen készülnek fel, mennyire élvezik egymás társaságát a próbák során, de a táncosnő kissé furcsának találta a dolgot.

Mikes Anna furcsának találta a felkészülés közbeni viselkedésüket Fotó: Polyák Attila - Origo

- mondta nevetve Suti Andrásnak a táncosnő, Király Lindára utalva.

- majd meg is kérte a riportert, hogy ezt inkább ne vágják bele a videóba.