Máris szakíthatott Jákob Zoltán és új barátnője

Jákob Zoltán és Betti, Nagy Ő Bachelor
Vágólapra másolva!
Pár héttel ezelőtt ért véget az idei Nagy Ő, melyben a milliárdos Jákob Zoltán kereste a szerelmet. Végül a 31 éves Hajnal Bettinát választotta, akivel addig nem is találkoztak, míg a műsor be nem fejeződött azért, hogy le ne bukjanak. Az utolsó adást követően eleinte úgy tűnt, minden rendben köztük, egyre több időt töltöttek együtt, de az utóbbi napokban olyan, mintha egyre kevésbé keresnék egymás társaságát. Jákob Zoltán most új barátnője nélkül hagyta el az országot.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltánnak bár voltak kétségei Hajnal Bettinával kapcsolatban, mivel a nő elég féltékeny típus, mégsem tartotta vissza őt attól, hogy elmélyítse vele a kapcsolatot. A nő már az első randevújukról is egy részletes videót mutatott a közösségi oldalán, ahol úgy tűnt, hogy nagy közöttük az összhang. Majd sokaknak gyanússá vált, hogy egy nagyon fontos eseményre mégsem kísérte el Jákob Zoltánt.

Az esemény Jákob Zoltán első könyvbemutatója volt, melyen a Paprikaföldektől a hétcsillagos életig című könyvéről mesélt, amelyben azt osztotta meg, hogy miként vált önerőből milliárdossá, egyfajta receptet kínált a sikerre. Hajnal Bettina azzal magyarázta távolmaradását, hogy nem akarta elvonni a figyelmet az üzletemberről.

Most újabb gyanús dolog történt a párral, ugyanis Jákob elhagyta az országot, mégpedig Dubajba, ahová munkatársaival utazott el, és valószínűleg hosszabb időt tölt el ott barátnője nélkül. A luxuslakosztályát már meg is mutatta a közösségi oldalán, ahonnan remek a kilátás, mert egyszerre látja a sípályát és a napsütéses tájat.

Alul látom a sípályát itt, Dubajban, ez egy fedett pálya úgy, hogy nincs harminc fok, nem olvad el a hó. A sípálya felett pedig a medencére néz az ablakom a harminc fokban, és ott van szemben a kedvenc hotelem, a Burj Al Arab, vagyis csak volt..." - magyarázta Jákob Zoltán a videóban, arról azonban nem ejtett szót, hogy választottja hol maradt.