Kulcsár Edina megint a fizetős műsoruk miatt magyarázkodik

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
G.w.M és Kulcsár Edina nemrég közölték a hírt, miszerint egy valóságshow-t indítanak, a családjuk életébe engednek betekintést a nézőknek, ezzel pedig sokakat felidegesítettek. Az előfizetőknek mindent megmutatnak az életükről, szerintük pedig ezzel nincs semmi probléma.
Vágólapra másolva!

Már az első adásban nagy izgalmaknak lehettek szemtanúi az érdeklődök, az egykori szépségkirálynő férjét látogatta meg a kórházban, könnyek között beszélt arról, reméli minden rendben lesz a zenésszel - többen úgy érezték, az csak a show része, és ezzel a sztorival akarnak még több érdeklődőt szerezni. Nemrég azt is megírtuk, hogy Csuti nem járul hozzá, hogy Kulcsár Edinával közös gyerekeik szerepeljenek a műsorban, így csak a közös kisbabát tudják majd mutogatni.

Pénzért mutogatják az életüket és a kisbabájukat

Kulcsár Edina Instagram-profilja mellett néhány héttel ezelőtt indította el ugyanezen a felületen saját körüzenet-csatornáját, hamarosan pedig pénzt fog kérni a tagságért. "A csatornámon belül egy dolgot kértem mindenkitől, méghozzá azt, hogy semmit ne osszanak onnan tovább. Csak olyan tagjai legyenek akikben egy picike rosszindulat sincs. Ezt a kérésemet egyesek figyelmen kívül hagyták, így azt éreztem, nagy szükség van arra, hogy lépjek. Így kezdtem el gondolkozni, hogy mit lehet a rosszakarók ellen tenni. Hosszas töprengés után sem jutottam semmire, aztán egyszer csak megint feldobott egy újdonságot az Instagram. Ez volt ez az új funkció, az előfizetés, ahol havidíjat lehet meghatározni és rengeteg előnye van" - magyarázta a Blikknek.

Sokan elfordulnak tőle a viselkedése miatt Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Mint mondja, ő is tagja egy hasonló csatornáknak, amelyek havonta 3 és 5 ezer forintba kerülnek.

"Én egy elérhetőbb árkategóriát szeretnék meghatározni, hiszen nem a pénz motivál ebben, csak egyfajta pajzsot szeretnék magam köré húzni ezzel a funkcióval. Ráadásul attól függően, hogy mennyien csatlakoznak, jótékonysági megmozdulást is tervezek, és ez az ami még inkább inspirál ennél az előfizetésnél. Ezen kívül számtalan ajándékkal is szeretnék majd kedveskedni a jövőben az előfizetőimnek, hogy érezzék, hogy fontosak számomra, törődőm velük és mindezzel még jó ügyet is támogatnak – hangsúlyozta a háromgyermekes édesanya, aki olyan extra tartalmakat ígér, mint például egy saját reality, amikhez plusz embereket is fel kell vennie.

Kulcsár Edina és G.w.M is szerepelnek az adásokban Forrás: Instagram

"Szeretném átadni a pozitív életszemléletemet és sokat mesélni a gyerekkoromról. Anyukám is bőven ki fogja ebből venni a részét, ha minden jól megy a mamám is és Márk oldaláról is jelen lesz a család. Olyan szeretnék lenni ezen a csatornán, mint egy virtuális legjobb barátnő" - részletezte.