Elképesztően szoros csatában megvan a Párharc második kiesője

párharc, stana meggyes
Vágólapra másolva!
A Párharcban november 21-én már a második párbajra került sor: Stana Alexandra és Meggyes Dávid, illetve Király Peti és Nagy Anna csapott össze. Kitartás, egyensúly, türelem és erő kellett a győzelemhez, egy másodpercen múlt.
Vágólapra másolva!

A TV2 páros valóságshow-jában Stana Alexandra és Meggyes Dávid, illetve Király Peti és Nagy Anna kényszerült párbajozni, és ez az, amit leginkább el akartak kerülni, mert amúgy jóban voltak. A feladat során hatalmas kockákból kellett piramisfélét emelni, ennek tetején egyensúlyoztak a nők, míg el nem érték a célt. Stana alatt néha úgy remegett a kocka, hogy úgy tűnt, leesik a mélybe - de végül 1-2 másodperccel megelőzte ellenfelét.

A nyertes páros tv2

"Ez milyen volt! Azt a mindenkit neki! Egy hajszállal Dávid és Alexandra nyerte a párbajt'" - jelentette be Stohl András, Meggyes Dávid pedig elmondta, hogy elképesztően büszke Alexandrára, aki hatalmas mentális erőt mutatott. "Ez nem hajszálon múlott... kevesebben" - vélekedett.

Ők búcsúztak tv2

Stana szerint "az adernalin és a koncentráció nagyon durva volt" és össze kellett szednie minden bátorságát. "Elképesztő volt, a végén sem lehetett tudni, ki nyeri" - lelkendezett Stohl, aki a korábbi évadokban nem látott ilyen szoros versengést.

Mint korábban írtuk, Halastyák Fanni, azaz Nemazalány és barátja Szlépka Armand voltak az első kiesők, de többet nem lesznek együtt képernyőn. A tavalyi Ázsia Expresszben ragyogóan szerepeltek, a Párharcban azonban nem, pár nap után már pakolniuk kellett. A most futó évad szereplőiről itt nézhet sok fotót.