Megrázó részletek az alsónémedi emberrablásról: 17 éves lányt akart a veszélyes bűnöző az autójába tuszkolni

Alsónémedi, gyál, emberrablás, kísérlet, lány
Vágólapra másolva!
Mindenkit megdöbbentett a vasárnapi emberrablási kísérlet Alsónémediben. A 27 éves Csicsák Zoltán 17 éves barátnőjét akarta elrabolni.  A lányt a hajánál fogva fényes nappal megpróbálta az autójába rángatni, ez az azonban nem sikerült neki, mert a lány minden erejét összeszedve el tudott menekülni. Egy közeli pékségbe rohant be segítséget kérni, miközben a férfi egy német rendszámú autóval elmenekült. Az esetet a lány anyja is végignézte. A férfi ellen a rendőrség kiadta a körözést.
Vágólapra másolva!

A dunakeszi férfit már 2018-ban is körözték. Közvetlenül azután, hogy a Venyige utcai börtönből szabadult. Házi őrizetbe kellett volna mennie, a lábán nyomkövetővel. Azt azonban

leszedte és megpróbált elmenekülni.

Akkor a rendőrség hamar elfogta.

Házi őrizetben. Forrás: facebook.com

Az agresszív férfi most a nyílt utcán esett neki egy 17 éves lánynak. Veszekedni kezdtek, majd kiskorú barátnője szakított vele.

Ezt a férfi nem tudta elfogadni és ezért többször megütötte, majd a hajánál fogva végig húzta a földön a nyílt utcán, egészen az autóig.

Azután megpróbálta a lányt az autójába rángatni, de ez nem sikerült neki. A fiatal lány ekkor rohant be egy közeli pékségbe, ahol az eladók segítségét kérte.

- mondta a pékségben dolgozó nő.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Eközben a férfi egy német rendszámú autóval (PAFXZ97E) elmenekült.

A lány anyja végignézte, ahogy a férfi megpróbálja elrabolni a gyerekét, ezért attól a hentestől kért segítséget, ahol korábban vásároltak.

- mesélte a hentes.

Csicsák Zoltán az utóbbi időben többek szerint is gyanúsan viselkedett.

A közösségi oldalán osztotta meg egy fegyver képét, ahol kommentben jelezte, hogy bárkinek tud ilyet szerezni.

A Facebookon posztolt a fegyvereiről Forrás: facebook.com

A rendőrség Csicsák Zoltánt kiskorú ellen elkövetett emberrablással gyanúsítja.