Marics Petit nem zavarja, ha egy nő az OnlyFansen mutogatja magát meztelenül

Marics Peti
Vágólapra másolva!
Alaposan kivesézték az OnlyFanset a TV2 sztárjai, Marics Peti, Pető Brúnó és Valkusz Milán nem rejtették véka alá, mit gondolnak a meztelenkedésről.
Vágólapra másolva!

Az erotikus tartalmak feltöltésért befolyó összegről Valkusz Milán így vélekedett: "Ez könnyű pénz tud lenni, viszont nagy lelki vállalások árán. Azért nem ítélem el személy szerint, mert egyrészt mindenki azt csinál, amit akar. Másrészt óriási lelki kihívással jár, kapja a jelzőket, kapja a sarat a nyakba. Harmadszor pedig, ezzel együtt kell aludni úgy, hogy az eddigi büszkeségét elengedi" – fejtegette a rapper, mire Brúnó megjegyezte, hogy szerinte ez egy korrekt platform, ahol a nők vállalkozóként kereshetnek pénzt.

Marics Peti Forrás: Marics Peti/Instagram

Mint mondta, őt egyáltalán nem zavarja a portál működése: "Kivéve, ha a morális részéről beszélünk, mert nagy kérdés, ki veszi ezeket a nőket feleségül" – mondta, majd Marics erre megjegyezte:

Valkusz szerint Amerikában ezt jobban elfogadják. "Legtöbben azt mondják, gratulálnak, mert a nők találtak egy olyan módot, amivel sok pénzt keresnek, viszonylag könnyedén. Külföldön ezt elismerik új vonalú munkaként, itthon viszont nem" – említette.

Valkusz Milán Facebook

Marics Peti arra is kitért, mit érezne, ha a jövendőbelije tartalomgyártóként regisztrálna az oldalra. "A nő ezzel elengedi a büszkeségét. Az a fajta becsült eszmei értéke, ami a fejedben van, ahogy megismered a személyiségét, romlik" - magyarázta egy podcastben, amit a Bors szúrt ki.