Feldőlt karácsonyfa, luxusutazás, wellness: így töltik a magyar sztárok a karácsonyt

Vágólapra másolva!
Az ünnepek alatt sem maradhatnak el a magamutogató bejegyzések a sztárok közösségi oldalain, akik igyekeznek minden jelentősebb pillanatot megörökíteni a követőik számára. Vannak, akik meghitt környezetben, családjukkal töltik az idei karácsonyt, de olyanok is, akik külföldi luxusutazással, vagy wellness hotelben ünnepelnek, de akadnak olyanok is, akik ilyenkor sem pihennek és főzéssel töltik az időt. Mutatjuk, hogyan töltik az idei karácsonyt a hazai sztárok!
Vágólapra másolva!

Gelencsér Tímea

A TV2 szexi riportere ki sem látszik az ünneplésből, ugyanis a napokban múlt harmincéves, amit hatalmas bulival ünnepeltek meg. A karácsonyt viszont családjával tölti, bár olyan történt, amire valószínűleg nem számított egyikőjük sem. Gelencsér egy képet mutatott feldőlt karácsonyfájukról, ami előtt szeretett kutyája, Licsi ül rémülten, a modell pedig követőinek tette fel a kérdést, szerintük lehetett-e bármi köze a kutyának a karácsonyi katasztrófához.


Szerintetek Licsi volt, vagy eldőlt magától?! Kellemes Ünnepeket!" - írta a fotó mellé.

Tóth Gabi

Mint írtuk, hosszú idő után először töltötte külön a karácsonyt Tóth Gabi és Krausz Gábor, akik nyáron jelentették be, hogy elválnak. Az énekesnőre azóta újra rátalált a boldogság a Fricska táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence személyében, így vele töltötte a szentestét, és egy vicces társasjátékot játszottak együtt, míg kislánya, Hannaróza édesapjánál karácsonyozott.

Vasvári Vivien

Nemrég született meg Vasvári Vivien és férje első közös gyereke, így ők most otthon, családi körben töltik az időt a gyerekekkel, amiről több vicces képet is mutattak. A meghitt fotókon a család egyforma pizsamában pózol, olyan is van, ahol a szülők beragasztott szájjal, megkötözött kézzel láthatók, persze csak a vicc kedvéért.

Köllő Babett

A csinos műsorvezető már korábban elárulta, hogy nála gyűlik össze a család karácsonykor, így neki egy ideig nem a pihenésről, hanem a készülődésről, főzésről szólnak az ünnepek. Köllő Babett szívesen látja vendégül a rokonságot, nem okoz neki gondot, és még így is marad ideje igazán szexi karácsonyi fotót készíteni magáról a feldíszített fa előtt.

Tápai Szabina

Tápai Szabina korábban elmondta, hogy gyerekeik miatt Kucsera Gáborral együtt karácsonyoznak majd a válásuk ellenére is.

Nálunk ugyanis 24-én reggel jön a Jézuska. Aztán délután jön a család, és a szentestét is együtt töltjük, mindnyájan" - mondta korábban Tápai Szabina, aki egy szexi képet is mutatott magáról, ahogy extrém rövid szoknyában és haspólóban díszíti a karácsonyfát.