Menczer Tamás: A Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy a HVG hazudott

MENCZER Tamás államtitkár kivetítő Közéleti személyiség foglalkozása mikrofon MŰSZAKI ESZKÖZ politikus SZEMÉLY TÁRGY
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.
Vágólapra másolva!
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára közösségi oldalán reagált a Fővárosi Törvényszék ítéletére, amely kimondta, hogy a Szauer-féle HVG valótlanságot állított az izraeli túszok drámájával kapcsolatosan. A baloldali propagandalap azt állította, hogy csak azok a túszok szabadulhattak ki a terroristák fogságából, akiknek volt valamilyen protekciójuk.
Vágólapra másolva!

A Fővárosi Törvényszék kimondta: hazudott a hvg. Hvg, milyen emberek vagytok ti? – írja Menczer Tamás a közösségi oldalán.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára Forrás: MTI/Komka Péter

Ezt a kérdést tettem fel október elején, amikor a hvg egy "informátorra" hivatkozva azt hazudta, hogy akinek nem volt protekciója, azt a Külügyminisztérium nem evakuálta Izraelből a Hamász terrortámadása után, és az "informátor" is csak egy ismerős protekciójának köszönhetően fért fel a kimenekítő repülőre.

Most a Fővárosi Törvényszék kimondta, hogy a hvg hazudott, és kötelezte a hvg-t az alábbiak közlésére:

Tehát a hvg hazudik. Soha ne felejtsük el: az ég kék, a fű zöld, a dollárbaloldal hazudik.
Aki ilyen aljas hazugságra képes, az soha ne merjen senkit, senkit kioktatni tisztességből, sajtószabadságból, korrektségből! Persze nincs illúzióm – hangsúlyozta a politikus.

– zárta sorait a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára.