Nőket támadott meg egy kaposvári férfi

Vágólapra másolva!
A hajléktalanként élő férfi két nőt támadott meg az utcán. Mindkettejüktől pénzt és cigarettát akart kérni, de amikor nem kapott, rájuk támadt. Az egyiküket megütötte, a másikat pedig a földre rántotta.
Vágólapra másolva!

A férfi júliusban hajléktalanként élt Kaposváron, kéregetésből tartotta fenn magát. Az első rablást a belvároshoz közeli felüljárón próbálta meg. A hajnali órákban, egy munkába siető nőtől kért cigit. A nő nem adott neki, megpróbálta kikerülni a férfit,

aki azonban megfogta a karját, meglökte és meg is ütötte a mellkasát, közben cigit követelt.

A nőnek azonban sikerült kiszabadulnia a szorításából, majd tenyérrel arcon ütötte. A férfi ezen meglepődött, a nő pedig el tudott menekülni.

Forrás: Ügyészség.hu

Másnap egy éjjel egy nőt követett, aki a munkahelyéről tartott hazafelé. Amikor beérte, nem szólt hozzá, csak kérően felé nyújtotta a kezét.

A nő elmondta neki, hogy nincs se pénze, se cigije, mire a férfi hirtelen megfogta a ruhájánál és a földre rántotta.

A nő a lábával próbálta távol tartani magától a férfit, közben pedig sikerült telefonon segítséget hívnia. Emiatt a támadó elmenekült.

Az ügyészség rablási kísérlet miatt emelt vádat a férfit ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.

Ahogy korábban megírtuk, évekkel korábban egy hajléktalan szalámival támadt rá egy polgárőrre Pécsett. Szintén Pécsen, 2020-ban gyalogosokra támadt rá egy hajléktalan. New Yorkban egy nő egy 16 éves lányt fojtogatott.