Hihetetlen, mekkora borravalót adott szilveszterkor egy hotelben Rod Stewart

Rod Stewart galéria, koncert, Budapest, 2010
Budapest, 2010. június 26. A skót rocksztár, Rod Stewart énekel a hagyományos Kapcsolat koncerten, a fővárosi 56-osok terén. A 65 éves, Grammy-díjas énekes és zenekara nagy slágerei mellett bemutatta tavaly megjelent Soulbook című lemezének anyagát is. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Rod Stewart a feleségével, Penny Lancasterrel és a két fiával, Alistairrel és Liammel egy luxushotelben töltötték a szilvesztert Skóciában. A szobák ára egyébként sem olcsó a Gleneagles Hotelben, hiszen 2000 dollártól, vagyis körülbelül 692 ezer forinttól kezdődnek az árak, de az énekes emellett még hatalmas borravalóval is megjutalmazta a szálloda személyzetét.
Vágólapra másolva!

Rod Stewart 13 ezer dolláros borravalót adott, ami átszámítva nagyjából 4,5 millió forintnak felel meg.

„Volt szerencsém a világ legjobb szállodáiban megszállni, de az itt nyújtott szolgáltatás felülmúlhatatlan. A személyzet fantasztikus munkát végez az évnek e nagyon forgalmas időszakában, úgyhogy minden fillért megérdemelnek. Skót vendégszeretet a javából"

– idézi a Page Six nyomán a Blikk Rod Stewart szavait.

Rod Stewart busás borravalót adott a hotelben, ahol a szilvesztert töltötte Forrás: MTI/Beliczay László

Kiderült, hogy a világsztár még javaslatot is tett arra vonatkozóan, mire költsék el az ott hagyott, busás összeget.

„Azt tanácsoltam a fiúknak és a lányoknak, hogy bölcsen fektessék be az pénzt: tegyék fel az összeset Skócia győzelmére az Európa-bajnokságon."