A repülő vécéjében szexelt Drew Barrymore

award celebrity Horizontal
US actress Drew Barrymore arrives for the 24th Annual Mark Twain Prize For American Humor at the John F. Kennedy Center for the Performing Arts in Washington, DC, on March 19, 2023. This year's award is honoring US actor and comedian Adam Sandler. (Photo by Oliver Contreras / AFP)
Vágólapra másolva!
Brazíliából repült New Yorkba, feldobta egy kicsit a monoton utat.
Vágólapra másolva!

A nem hivatalos "mile high clubba" bárki beléphet, aki szexelt már egy mérfölddel, nagyjából 1600 méterrel a föld felett – vagyis praktikusan egy repülőgépen. Míg egy utasszállítón ezt leginkább a szűk mosdóban lehet megtenni, addig a sztároknak egy magángépen jóval több lehetőségük van.

Drew Barrymore New Yorkba repült, de nem bírt magával a gépen Forrás: AFP/Oliver Contreras

A The Drew Barrymore Show házigazdája most elárulta, hogy a mile high club nem idegen számára. Egy pilótával beszélgetett a műsorban, amikor ez lett a téma, Barrymore pedig vonakodva, de elárulta, hogy szexelt a levegőben. "Brazíliából New Yorkba menet, American Airlines járaton" - mondta a közönségnek, tehét nem kis magángépen történt az eset.

"Ez már régen volt, egy másik életben... Most soha nem tennék ilyesmit! Most már anya vagyok, ez az egész az anyaság előtt volt" - tette hozzá. Nem az E.T. és a Charlie angyalai sztárja az egyetlen sztár, aki szexelt repülőn, többen vannak, egészen meglepő nevek is - erről itt írtunk korábban.