Magánéleti problémáiról beszélt Gaál Noémi

Gaál Noémi, Ázsia Expressz
Vágólapra másolva!
Hosszú éveken át volt képernyőn a TV2 korábbi időjárás-jelentője, akitől tavaly februárban búcsúztak végleg a tévénézők, azóta visszavonult a nyilvánosságtól és saját vállalkozásaival foglalkozik. Gaál Noémi elárulta, hogy több magánéleti probléma is befolyásolta a döntését, és azt is, hogy megbánta-e a döntését.
Vágólapra másolva!

Gaál Noémi 19 évig volt a TV2 időjárás-jelentője, nagyon fiatalon kezdte a karrierjét. Később az ATV-n tért vissza, és tavaly ott döntött úgy, hogy visszavonul és saját vállalkozásaival foglalkozik. Elmondása szerint nagyon sok olyan magánéleti gondja volt, ami erre a döntésre sarkallta.

Voltak a családban betegségek, halálesetek, adódtak üzleti nehézségeim is a boltokban, és egyik válság érte a másikat" - magyarázta az egykori időjárás-jelentő, aki azóta gödöllői üzleteivel foglalkozik, sokszor hajnalban kel, de nem bánja, mert így több ideje jut párjára és magánéletére is.

Gaál Noémi volt az egyik legszexibb időjárás-jelentő, külföldön is felfigyeltek rá Forrás: TV2

Gaál Noémi elismerte, hogy természetesen hiányzik neki a régi munkája és életvitele, mivel évtizedeket töltött a képernyőn. Úgy gondolja, hogy sokat tanult az elmúlt időszakban, azt vallja, hogy legfontosabb az egészség, és amíg azzal nincs probléma, addig bármit meg lehet oldani. Ezért is igyekszik tudatosan változtatni, és nem idegeskedni felesleges dolgokon.

„Például, hogy boldoggá tesz a párom, aki mindenben segít. Amikor fáradt vagyok azonnal észreveszi, és egy kis pihenést ad nekem azzal, hogy intézi az üzletek körüli teendőket. Szeretem a két kis boltomat is. Olykor megjegyzik a vevők, hogy hiányzom nekik a képernyőről. Sajnálják, hogy ott már nem láthatnak. Nekem erre mindig az a válaszom: elégedett vagyok, mert csodálatos 30 év volt!" - árulta el Gaál Noémi azt, hogy miért hálás az életében.

Az egykori időjárás-jelentő leginkább párjára támaszkodhat, akivel már öt éve élnek együtt. Már korábban is ismerték egymást, de mindketten párkapcsolatban voltak, így eleinte csak munkakapcsolat volt köztük, majd úgy hozta az élet, hogy komolyabbra fordultak a dolgok.

Néhány hét múlva Tamás megkeresett, beszélgetni kezdtünk, pár hét múlva pedig egészen komolyra fordult a kapcsolatunk. Azóta is együtt vagyunk és rengeteg közös tervünk, álmunk van még" - idézi a Blikk Gaál Noémi szavait.

Gaál Noémi és párja, Bán Tamás TV2