Vágólapra másolva!
A spanyol labdarúgó Király-kupa negyeddöntőjében az Atlético Madrid a Sevilla csapatát fogadta a Metropolitano Stadionban. A találkozó 26. percében egy 11-esből vezetést szerezhetett volna a madridi csapat, azonban a klub legendás játékosa, a francia világbajnok Antoine Griezmann nem járt sikerrel, szinte egy az egyben lemásolta David Beckham legendás kihagyott tizenegyesét.

A Sevilla elleni meccsen Griezmann nekifutott a 11-esnek, azonban a lövés pillanatában elcsúszott, így a francia támadó hanyatt esett, a labda pedig méterekkel elszállt a kapu fölött.

Griezmann kihagyott 11-ese kísértetiesen hasonlít David Beckham mára már legendássá vált elhibázott büntetőjére. A Real Madrid akkori sztárja egy 2003-as törökök elleni Eb-selejtezőn lőtt egy büntetőt, amely egy hasonló hanyatt eséssel végződött.

Érdekesség, hogy az angol végül kijutottak az Európa-bajnokságra, ott azonban a portugálok elleni negyeddöntőben tizenegyespárbajt követően búcsúztak. Az angolok első tizenegyesét akkor is Beckham hagyta ki.

Az Atlético egyébként nem fizetett rá Griezmann kihagyott büntetőjére, mert a 79. percben a csereként beállt Memphis Depay góljával 1-0-ra megnyerte a meccset, így Diego Simeone csapata bejutott a legjobb négy közé.