Talmácsi a beállításokkal bajlódik Malajziában

Vágólapra másolva!
Szepangban megtartották a Malajziai Nagydíj első szabadedzését, és az első kvalifikációt.
Vágólapra másolva!

A 125-ösök kategóriájának első szabadedzésén Talmácsi Gábor a harmadik legjobb időt motorozta, ám ez a kiváló teljesítmény az első időmérőn már csak a tizenkettedik helyre volt elegendő.

A szabadedzésen Mika Kallio és Alvaro Bautista volt a leggyorsabb. Az első időmérőn azután helyet cserélt a két versenyző, és Bautista több mint egy másodpercet vert a finnre. A harmadik legjobb időt Mattia Pasini érte el. Talmácsi Gábor csupán a tizenkettedik helyre tudott beférkőzni, Tóth Imre a tizenkilencedik helyen motorozott.

"A reggeli szabadedzésen minden rendben volt, nem volt annyira meleg sem" - mondta Talmácsi. "Az időmérőn sajnos rossz irányba mentünk el a beállításokkal, és ez azonnal észrevehető volt, hiszen nem tudtam olyan időt menni, mint a szabadedzésen. Visszaállítjuk a motort és bízom benne, hogy holnap tudok javítani. Ma több gumit is kipróbáltunk, hiszen ez is nagyon sokat fog majd számítani vasárnap. Velem is minden rendben van, jól érzem magam, érzem és szeretem a pályát is. Ha minden oké lesz a beállításokkal, akkor remélem hasonló eredményt érhetünk el, mint legutóbb Brnóban."

Faster Management / [origo]