Túl az autós gyorsasági mezőny az 1. Orfűi Hegyiverseny vasárnapi programján is. Suzukiban ismét újságírók vitték a prímet, Clióban Kiss Norbert négyből négynél tart. Három hét múlva Hungaroring.

Az Opel Astra Classic Kupában vasárnap is a J.B. Motorsport adta a két legjobbat Molnár Zoltán és Virágh István személyében, Molnár 100%-os teljesítménnyel vezeti a csoportot. Természetesen a pálya megismerésével egyre jobb időket értek el a pilóták az Orfű és Magyarhertelend között kijelölt bátroságpróbán.

A Suzuki Swift Kupában a szombaton még "csak" ezüstérmes Vida János nyert, de Zengő Motorsportos lett a második (Lamara Roland) és a harmadik is (Michelisz Norbert). Vida és Lamara urak autós újságírók, egy nappal korábban fordítva végeztek, Michelisz pedig a hungaroringi felfedezett. Vasárnapra elkapta a fonalat.

A Shell V-Power Racing Renault Clio Kupában akárcsak szombaton, ezúttal is Kiss Norbert (Proex AMSE) uralkodott a korábbi bajnok Wéber Gáborral (Zengő Motorsport) szemben. A Servo Motorsport két pilótája, Bárkovics Zoltán és Gál Szabolcs bronzmeccséből előbbi került ki győztesen.

Az A csoportban Kavecz István (BMW M3) verhetetlen, az N csoport vasárnapi nyertese Mészáros László (Skoda Felicia) lett. A F csoportban Walter Csaba (BMW E36) megszorongatta Bódis Kálmánt (Porsche 996), harmadik a ralis Tárnok Tamás lett Renault Mégane-jával. A Wankel-csoportban (Mazda RX-8) ismét Assenbrenner Tibor volt a legjobb, a formaautósóknál Szász László magára talált, s 12 századdal megverte Chanoch Nissanyt. Az abszolút pályacsúcs Nissanyé 1:50.27-tel.

Következik a bajnokság harmadik versenyhétvégéje, a Material Kupa június 16. és 18. között a Hungaroringen. A rendező Főnix Motorsport Egyesület közel 200 magyar és külföldi versenyző indulására számít. Két nap alatt 14 futam lesz, gyermekprogramok, ingyenes buszok óránként az Árpád híd pesti hídfőjétől. Két külföldi kupasorozat is tiszteletét teszi (BMW 1 Challenge és Euroseries 3000). A Material Center pénzdíjjal jutalmazza a dobogósokat.