Késsel akart elégtételt venni az astrás, miután fejtetőn landolt az autópályán

Melbourne, autópálya, autó, karambol, ütközés, baleset, dühös, sofőr, direkt
Vágólapra másolva!
A családi kombi sofőrje hihetetlenül agresszíven viselkedett, de ő húzta a rövidebbet.
Vágólapra másolva!

Ausztráliában, a Melbourne melletti Tynong North-nál vette fel egy fedélzeti kamera a hátborzongató esetet. Az látszik a videón, hogy a Holden Astra kombi vezetője egyértelműen a Mazda 323-as oldalát célozza meg, és a bal első kerékkel neki is megy a szedánnak. Arra azonban nem számított, hogy a mazdás visszakormányozza autóját a sávba, ahonnan az imént kilökték,

az Astra pedig ettől azonnal felborul.

„Fogadok, hogy ezt már megbánta" - hallatszik egy hang a kamerás autóból.

A párharcnak azonban még nem volt vége. Miután kiszabadította magát a felborult kombiból, az astrás sofőr kést ragadott, és üldözőbe vette a mazdás társát az úton. Végül a rendőrség kiérkezéséig a többi autós választotta szét a két férfit. Miután megérkeztek a járőrök, azonnal letartóztatták az Astra vezetőjét. Az 50 éves férfit veszélyes és gondatlan vezetéssel, rongálással, testi sértéssel, fegyverrel elkövetett támadással és fegyver birtoklásával vádolják.

A rendőrség szerint egyik fél sem szenvedett sérüléseket, ami a brutális ütközés láttán elképesztő. Azt nem tudni, hogy pontosan mi indította el a vitát, de egyes jelentések szerint az Astra a Mazda mögött hajtott, amelynek sofőrje büntetőfékezéssel bőszíthette fel.