Watts és Ledger eljegyezték egymást

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: MTINaomi Watts a pletykarovatok állandó szereplője, mióta 33 évesen sztárrá vált. Az angol származású, Ausztráliában nevelkedett hollywoodi színésznő évekig nem jutott jelentős szerephez, és már épp letett a színészi karrierről, amikor David Lynch a Mulholland Drive című produkció főszerepével bízta meg. Watts olyan kiváló alakítást nyújtott a filmben, hogy a kritika csak szuperlatívuszokban írt róla, és rengeteg ajánlattal keresték meg azóta.

Egyik következő szerepét a The Kelly Gang című angol-ausztrál koprodukcióban kapta, melynek forgatásán megismerkedett Heath Ledgerrel. Az ausztrál sztár (többek között A hazafi és a Lovagregény című filmek főszereplője) 11 évvel fiatalabb Wattsnál, de ez egyiküket sem zavarta a kapcsolatban.

Hamarosan nyilvánosságra hozták szerelmüket. Bár még csak pár hónapja élnek együtt, már az esküvőjüket tervezgetik. A brit The Mirror című lap értesülései szerint már el is jegyezték egymást, az esküvői ceremóniára pedig december közepén kerül sor az ausztráliai Perth-ben. Nicole Kidman, Watts legjobb barátnője megerősítette a hírt, és elárulta, hogy a pár több mint 100 meghívót küldött szét a baráti körben.