J.Lo nem dolgozik többé Bennel

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Jennifer Lopezt és Ben Afflecket állítólag annyira felbőszítette nemrégiben bemutatott filmjük, a Gigli kedvezőtlen fogadtatása, hogy megfogadták: soha többé nem dolgoznak együtt.

Bár Hollywood ügyeletes álompárja - akik épp a Gigli című romantikus vígjáték forgatása közben ismerkedtek meg egymással - nyilvánosan védelmébe vette a filmet, a pár egyik közeli ismerőse szerint Lopez kisasszony valójában tajtékzik, és képtelen feldolgozni a bukást. "Bent hidegen hagyja a dolog, J.Lo viszont személyes kudarcként éli meg a film sikertelenségét. Szerintük sztárságuk és a közelgő házasságukról szóló pletykák inkább ártottak, mint használtak a produkciónak" - nyilatkozta a jegyespár egy közeli ismerőse.

Lopez egy leszbikus merénylőt alakít a filmben, akit végül egy, a vőlegénye által megformált bérgyilkos csábít el - és térít "jó útra". A produkció - amelyet többször átszerkesztettek és jó néhány jelenetét utólag újraforgatták - a kritikusok szerint "totális katasztrófa": a dialógusok szánalmasan nevetségesek, a cselekmény szegényes és bugyuta. Úgy vélik, Affleck egyszerűen alkalmatlan a szerepre, míg kedvesére, Jennie-re ez általában, minden filmszerepét tekintve is érvényes.

Jennifer Lopez linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/pop,_rock/pop,_rock_eloadok/kulfoldi_enekesek/Jennifer_Lopez/

Jen és Ben azonban még a döntés meghozatala előtt is együtt forgatott, így rajongóik, még egyszer, utoljára láthatják őket egymás oldalán, méghozzá a Kevin Smith februárban bemutatásra kerülő Jersey Girl című filmjében.