A félelmetes Voldemort végre felfedte arcát

2005.09.15. 18:00

Már megnézhető az interneten a negyedik Harry Potter film végleges előzetese, amelyben végre megpillanthatjuk a rettegett Voldemort Nagyurat is. A Harry Potter és a tűz serlege bemutatójára nálunk december 8-áig kell várni.

Az AOL honlapján már megnézhetjük a Harry Potter és a tűz serlege végleges előzetesét. A két perc huszonegy másodperc hosszú előzetes nagy részében a három varázslóiskola közt zajló verseny előkészületeit és a bajnokság néhány vérfagyasztó pillanatát láthatjuk. Harry-t akarata ellenére beválogatják a verseny résztvevői közé, hogy életveszélyes próbatételeken keresztül bizonyíthassa varázslótanonci rátermettségét.

 

A korábbi előzetesből már ismert báli készülődés képei gondoskodnak néhány kedvesebb pillanatról is. McGalagony tanárnő keringőzni tanítja az esetlen Ron Weasly-t, és ami a lényeg, feltűnik a lány, akibe Harry beleszeret, a csinos Cho Chang.

 

A látványos képekben bővelkedő előzetes azzal kecsegtet, hogy sok izgalomban lesz részünk az új epizód során. Voldemort kezd ismét erőre kapni, így Harry-nek a bajonkság mellett a főellenségével való összecsapásra is készülnie kell. Az előzetes igazi poénja, hogy az utolsó képkockákon egy röpke pillanatra meglátjuk végre magát Voldemortot is. Bár a penészszínű, eres arcú figurát nehéz felismerni, azért tudjuk, hogy a maszmesterek remekműve alatt Ralph Fiennes rejtőzik.

 

Már az előző Harry Potter film is verte az első két részt, köszönhetően Alfonso Cuarón rendezésének. A negyedik epizódhoz különösen nagy reményeket fűzhetünk, mivel az a Mike Newell rendezte, akinek az életrajzában olyan nem lebecsülendő filmek szerepelnek, mint a Négy esküvő és egy temetés, a Vakrepülés vagy a Fedőneve: Donnie Brasco.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK