Vászonra kerülnek Frank Einsteinnek, a roncsolt testű képregényhősnek a kalandjai. A producer Robert Rodriguez, aki valószínűleg a Sin City 2 után szakít időt az új projektre.

Robert Rodriguez produceri irányítása alatt megfilmesítik a Madman című képregényt - adta hírül a Variety. A szaklap információja szerint Rodriguez évek óta szeretné vászonra vinni Michael Allred képregényét, amely a Frankenstein-történet és egy szuperhőssztori ötvözete: főhőse meghal autóbalesetben, de egy elmeháborodott orvos újra életet lehel bele, és ráadásul még különleges képességekkel is felruházza. A dokinak egy dolog nem jön össze: nem tudja eltűntetni a Frank Einsteinnek újrakeresztelt férfi arcáról a sérülések nyomait, ezért szuperhősálarcba bújtatja.

A filmet George Huang, a Filmcápák hálójában és az Óvszerháború alkotója rendezi, aki régóta ismeri Rodriguezt, és a Kémkölykök 3-ban közre is működött kreatív tanácsadóként. A forgatókönyvet a rendező Allreddel közösen írja majd. A Madman-t a Bob Weinstein által vezetett Dimension Films gyártja, a forgatás teljes egészében Rodriguez cége, a Troublemaker Studios texasi stúdiójában zajlik majd.

Hogy pontosan mikor kezdődhet el a film forgatása, az Rodriguez zsúfolt időbeosztásától függ: már befejezte a Tarantinóval közösen készített Grindhouse ráeső felét, a Planet Terror-t, de jelenleg éppen a Sin City folytatását készíti elő.