Nemes Jeles Lászlót partiarcnak nézte a Yahoo!

2016.02.01. 19:20

A dán lány mellékszerepéért Oscar-díjra jelölt Alicia Vikanderről közölt képgalériát a Yahoo! nevű szebb napokat is látott amerikai portál. A szerkesztő nem vette észre, hogy az egyik fotón ott virít egy másik Oscar-jelölt is, a Saul fia rendezője, ugyanis a Vikander és a Marvel-filmekben Sólyom figuráját játszó Anthony Mackie között mosolygó Nemes Jeles Lászlót a képaláírásban "a partigoer"-ként, azaz partiarckként, a partin szintén részt vevő személyként azonosították be. A fotó a W magazin által szervezett bulin készült január 7-én a Los Angeles-i Chateau Marmont hotelben, a képalára Telepó Annamária hívta fel a figyelmünket a Twitteren.

Anthony Mackie, Nemes Jeles László és Alicia Vikander a W magazin partiján január 7-énForrás: Yahoo!

Nemes Jeles Lászlóról és Alicia Vikanderről két nappal később is készült egy közös fotó, akkor a Los Angeles-i kritikusok céhének díjkiosztóján karoltak egymásba. Amikor a Saul fia rendezőjét a svéd színésznőhöz fűződő viszonyáról kérdeztük, azt mondta, hogy mindketten külföldiek Hollywoodban, emiatt vannak közös témáik.

Nemes Jeles László és Alicia Vikander a Los Angeles-i kritikusok céhének díjkiosztóján január 9-énForrás: AFP/2016 Getty Images/John Sciulli

A 27 éves Vikander másfél évig Michael Fassbenderrel járt, és noha az év hollywoodi szakításait összegző tavalyi cikkünkben azt írtuk, hogy szétmentek, az idén januári Golden Globe-díjkiosztón megint egymás mellett ültek.

Nemes Jelest először a tavalyi cannes-i filmfesztivál idején rántottuk le a bulvár mocsarába, amikor arról számoltunk be, hogy egy másik karcsú, barna hajú, őzike szemű hollywoodi sztárszínésznővel, Natalie Portmannel korzózott a vörös szőnyegen.

Natalie Portman és Nemes Jeles László a Sicario cannes-i díszbemutatóján 2015 május 19-énForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK