Magyar épület a Batman Superman ellen új előzetesében

2016.02.08. 12:13

Az amerikaifutball-bajnokság döntője, a Super Bowl szüneteiben rövid, durván látványos ízelítőket vetítenek le a nyári szezonban debütáló popcornfilmekből. Ezeket mutatjuk most be.

Ben Affleck a Batman Superman ellen Super Bowl tévéreklámjábanForrás: Warner

Már a Batman Superman ellen előző előzetese is egy bújtatott Turkish Airlines-reklám volt. A Super Bowlra időzített tévészpotok viszont már elsősorban a repülőtársaságot dicsőítik, és csak utána foglalkoznak a filmmel. Az első videóban a Chicagóra hasonlító Gotham City-t reklámozzák, mint új úti célt, a második videó pedig a New Yorkot másoló Metropolist ajánlja a figyelmünkbe.

Gothamet Bruce Wayne adja el a turistáknak. Egy kommentelőnk szúrta ki, hogy a város közelebb van hozzánk, mint gondolnánk, a Budavári Palota helyettesíti ugyanis Gotham operaházát.

A Budavári Palota a Batman Superman ellen egyik új előzetesébenForrás: InterCom

Metropolisban Superman csak elsuhan felborítva pár kávéspoharat, helyette Lex Luthor mondja bele a kamerába, hogy alig várja, hogy üdvözölhessen minket.

Ön melyik városba utazna el inkább? Ha valami úton-módon átkerülnék a DC képregények univerzumába, én Gothambe vennék jegyet, csak aztán éjszakánként kerülném a sötét sikátorokat. A Batman Superman ellen – Az igazság hajnala március 24-től lesz látható a magyar mozikban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK