Már hónapok óta lehet tudni, hogy Emily Blunt fogja eljátszani a varázserővel bíró nevelőnőt a Mary Poppins folytatásában. Most a Variety arról szerzett tudomást, hogy Meryl Streep formálhatja meg a címszereplő unokatestvérét, Topsyt. Ez a karakter kimaradt az 1964-ben készült legismertebb feldolgozásból, így csak azok ismerhetik őt, akik olvasták P.L. Travers Mary Poppins-regényeit.

Meryl Streep a demokrata párt országos gyűlésén 2016. július 26-ánForrás: AFP/Saul Loeb

Ha Streep aláírja a szerződést, a két színésznő harmadszor tűnhet fel ugyanabban a filmben. Először Az ördög Pradát visel-ben játszottak együtt – a legtöbben ebben figyeltek fel először Bluntra. Nyolc évvel később a Vadregény-ben keresztezték ismét egymás útjait, és ahhoz a musicalhez hasonlóan a Mary Poppins Returns-ben is hallhatjuk majd őket énekelni.

James Corden, Emily Blunt és Meryl Streep a Vadregény című filmbenForrás: Fórum Hungary

A folytatás a harmincas években, a gazdasági világválság idején játszódik Londonban, a dada egy személyes tragédia miatt tér vissza az immáron felnőtt Jane és Michael Bankshez. A férfinak három gyereke van, és mindegyikükre ráfér egy kis boldogság, amit az ismét feltűnt Mary Poppins hozhat el nekik.

A filmet Rob Marshall rendezi, aki a Vadregény-ben már dolgozott együtt a két színésznővel. A Mary Poppins Returns premierét 2018. december 25-re tűzték ki, addig hallhatjuk még Meryl Streepet direkt borzalmasan énekelniFlorence - A tökéletlen hang-ban, ami szeptember 8-án jön a magyar mozikba.