James McAvoy immáron magyarul hozza ránk a frászt a Széttörve (Split) második előzetesében. A skót színész egy többszörösen hasadt személyiségű férfit játszik el, aki három tizenéves lányt tart fogva a házában. Kevinben állítólag huszonhárom személyiség lakozik, és ezekből egy kilenc éves kisfiú viszi el a prímet az új kedvcsinálóban.

A három elrabolt lány közül Anya Taylor-Joy formája meg a legbátrabbat, aki próbál túljárni a kisfiú eszén, és arra kéri, hogy vezesse el egy ablakhoz. Nem lövöm le a csattanót, de annyit azért elárulok, hogy A hatodik érzék rendezője, M. Night Shamyalan ezúttal is gonosz játékot űzött a főhősével.

James McAvoy a Széttörve című filmbenForrás: UIP-Duna Film

A Széttörve előzetese azt sejteti, hogy akár természetfeletti horrorba is átcsaphat a film. A huszonhárom személyiségen túl állítólag egy fenevad is rejtőzik Kevinben, a pszichológusa pedig arról beszél, hogy a páciense a testét is meg tudja változtatni a gondolatai segítségével.

Vajon tényleg képes lesz a testi átalakulásra Kevin? Vagy rossz irányba tapogatózok, és Shyamalan megint félrevezet minket, hogy aztán egy olyan csavarral álljon majd elő, amire nem is számítunk? 2017. január 19-én kiderül, aznap mutatják be a Széttörvé-t a magyar mozikban.