Kannibálos botránya ellenére bemutatják Armie Hammer új filmjét

Vágólapra másolva!
Mozikba február 26-án, VOD-ra március 5-én érkezik a Crisis című film Gary Oldman, Evangeline Lilly, Luke Evans, Michelle Rodriguez, Lily-Rose Depp és Armie Hammer főszereplésével. 
Vágólapra másolva!

Utóbbi színész nevétől viszont nem a film első előzetese kapcsán hangos a világsajtó, hanem mert kiszivárogtatták állítólagos privát üzeneteit, amelyekben nők megevéséről fantáziált. A Szólíts a neveden sztárja tagadta, hogy ő írta az üzeneteket, mindenesetre azóta kiszállt a Jennifer Lopez nevével fémjelzett Shotgun Wedding című filmből és A keresztapa készítéséről szóló The Offer című tévésorozatból is.

Nicholas Jarecki (Az informátorok) rendezésében Hammer egy drognyomozót alakít, aki egy új és minden addiginál halálosabb drogot terjesztő kartell után nyomoz. Ugyanezt a kartellt keresi egy anya (Evangeline Lilly), akinek eltűnt a fia. Gary Oldman pedig egy kutatót játszik, aki ki akarja szivárogtatni, hogy munkaadója, egy nagy gyógyszercég által kifejlesztett vadiúj fájdalomcsillapító valójában nagyon is veszélyes.