Kiderült, ki lesz Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro filmjének hősnője

2017 Film Independent Spirit Awards  - Red Carpet GettyImageRank3 People VERTICAL Looking At Camera Pier SMILING USA California Santa Monica One Person ACTOR Award Awards Ceremony PORTRAIT Photography Film Industry FASHION Red Carpet Event Arts Culture an
SANTA MONICA, CA - FEBRUARY 25: Actor Lily Gladstone attends the 2017 Film Independent Spirit Awards at the Santa Monica Pier on February 25, 2017 in Santa Monica, California. Alberto E. Rodriguez/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Lily Gladstone lesz a női főszereplője a Martin Scorsese rendezésében, Leonardo DiCaprio és Robert De Niro főszereplésével készülő Killers of the Flower Moon című produkciónak. 
Vágólapra másolva!

A produkció a deadline.com cikke szerint David Grann bestsellere nyomán készül. A szerző a múlt század elején Oklahomában történt sorozatgyilkosságok nyomába eredt. Az 1920-as években Amerika leggazdagabb emberei közé tartoztak az Oklahomában élő Osage indiánok, miután kiderült, hogy földjeik alatt hatalmas olajmezők húzódnak. Gazdagságukért azonban hatalmas árat fizettek: sorra gyilkolták meg őket.

Az őslakos Mollie Brukhart testvére, Anna meggyilkolása ügyében az FBI indított vizsgálatot, ez lett a szövetségi nyomozóiroda első nyomozása, melyet sorozatgyilkosság ügyében folytatott.

Gladstone alakítja a filmben Mollie Brukhartot, Ernest Brukhart (DiCaprio) feleségét, Robert De Niro pedig Brukhart nagybátyját és a befolyásos helyi birtokost játssza.

Lily Gladstone Forrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez


Scorsese és DiCaprio rendszeresen dolgozik együtt.

A színész korábban a rendező a New York bandái, az Aviátor, A tégla, a Viharsziget és A Wall Street farkasa című játékfilmjében, valamint az Audition című rövidfilmjében is szerepelt.


Scorsese a rendezés mellett Dan Friedkin és Bradley Thomas társaságában producere is lesz a filmnek. A forgatókönyvet Eric Roth írja.

A Killers of the Flower Moon az Apple stúdió, az Imperative Entertainment és az Appian Way Productions közreműködésével készül.