Pénteken indult az Aranytrió 3 alap

Vágólapra másolva!
Pénteken indult a Budapest Aranytrió 3 garantált származtatott zárt végű befektetési alap. A kedvező piaci körülményeknek köszönhetően a futamidő végén a legjobban teljesítő kosár hozamából 100 százalékban részesednek az alap jegyeit vásárló befektetők.
Vágólapra másolva!

Az Aranytrió 3 garantált alap a világ éllovasainak számító távol-keleti részvény- és ingatlanpiacok, valamint a dinamikusan fejlődő árupiacok - így többek között az arany és az olaj - hozamából kínál részesedési lehetőséget a befektetőknek.

A Budapest Aranytrió 3 befektetési alap futamideje 2009. április 28-ig tart, s az alapban elhelyezett tőke visszafizetését az alap befektetési politikája szavatolja.

Fatér Gyula, az alapkezelő vezérigazgatója a pénteken induló alapot elsősorban azoknak ajánlja fiogyelmébe, akik biztonságos, ám a korábbi megtakarítási formákhoz képest nagyobb haszonnal kecsegtető befektetéseket keresnek.

Az új alappal együtt a Budapest Alapkezelő jelenleg 18 befektetési alap összesen több mint 300 milliárd forintos vagyonát kezeli.