Tizenkét év után távozik a magyar Praktiker-lánc vezetője

Vágólapra másolva!
A korábbi értékesítési vezető irányítja a jövőben a Praktiker magyar leányvállalatát, mert az eddigi vezető tizenkét év után távozik posztjáról.
Vágólapra másolva!

Távozott a Praktiker Kft. ügyvezető igazgatói posztjáról tizenkét év után Karl-Heinz Keth, aki a Praktiker egyik stratégiai pozíciójában folytatja pályafutását. A Baumarkt Holding GmbH ügyvezető igazgatójaként felelős lesz a bolgár, a luxemburgi, a romániai és a magyarországi Praktiker leányvállalatokért.

A megüresedő posztot Schlemmer Zoltán, a cég korábbi értékesítési igazgatója veszi át. Az új vezető a Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Főiskola kereskedelmi szakán szerzett diplomát 1987-ben. Ezt követően dolgozott a Videoton leányvállalatainál kereskedelmi vezetőként, majd az érdi Baumaxnál áruházvezető-helyettes és áruházvezető lett; később pedig az utóbbi pozíciót Székesfehérváron is betöltötte. Schlemmer 1996 májusa óta dolgozik a Praktikernél, 2008 januárjától 18 hónapon keresztül a törökországi Praktiker leányvállalat értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.