Vida Ildikónak sok dolga lesz, újságírókra szükség van, kirúgnak-e a bulifotók miatt

Vágólapra másolva!
Reggeli lapszemlénk.
Vágólapra másolva!

Dr. Vass László, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektora is reagált a tervre, amely 2016-ra megszüntetné a kommunikáció szakos képzést, írja a Világgazdaság.

Cáfolta a Nemzetgazdasági Minisztérium, hogy március 15-e utánra tolódott volna a vasárnapi nyitva tartást tiltó jogszabály megszületése. Valójában a hét második felében, azaz a napokban várható a rendelet megjelenése, írja a Portfolio.

Néhány hét alatt 12 pontból álló intézkedési tervet kell késíztenie a NAV-nak, olyan komoly hiányosságokat tártak fel a számvevők a tegnap megjelent jelentésük szerint. Az öt évet felölelő, több mint 200 oldalas jelentés minden egyes fontos megállapítása után intézkedésre szólítja fel Vida Ildikót, akinek mint a hatóság elnökének a kézhezvételtől számítva 30 napja van a terv összeállítására és elküldésére. További részletek a Portfolio cikkében.

A hvg.hu azt az Üzletrész által is többször körbejárt témát firtatja, mennyire valós és jogos, ha a Facebookon megosztott képeink befolyásolják azt, ami a munkahelyünkön történik. Például kirúgnak, mert kissé elgörbült a péntek este, és vizuálisan alaposan dokumentálva különösebben nem is titkoltuk.