Villanthatnak a holland csajok a sörért

café ruig, amsterdam
Elsőként a Café Ruigban lehet Titcoinnal fizetni
Vágólapra másolva!
Nem tudni, hány űrmuffin kellett az ötlethez, de a Café Ruig nevű amszterdami kávéházban mostantól cicifotókat is elfogadnak fizetségképpen.
Vágólapra másolva!

A Titcoin nevű virtuális valuta nem más, mint sörszomjas nők közelije a mellükről, írja a Kreatív. Kikérik az italukat, felhúzzák a pólójukat, a pincér lekapja, és már le is bonyolítódott a tranzakció.

Elsőként a Café Ruigban lehet Titcoinnal fizetni Forrás: Café Ruig/Facebook

Az alkalmazást a Pornhub fejlesztette, ő is tárolja a képeket, mert állítólag az amatőr mellfotó az internet legnépszerűbb és legkelendőbb témája. (Még a macskás videóknál is jobban megy!) A jelek szerint úgy gondolják, minden szexista vonatkozást kiküszöbölnek azzal, hogy a képeken nem szerepel a botcsinálta aktmodell arca.

Bár igyekeznek normális és természetes üzleti modellnek beállítani, a Titcoinnak már a gondolata is több mint aggályos. A videó azzal érvel, hogy a válság minden ágazatot sújtott, kivéve az aranyforgalmat bonyolító pornóipart, tehát itt az ideje, hogy a nők a javukra fordítsák a helyzetet. A titcoinért több üzletben kedvezmények járnak, a bevétel egy részét ráadásul a mellrákkampányban jótékonykodja el a pornóoldal. De bár valóban olyan rózsaszínnek állítják be az eszközt, amilyen rózsaszín az egészséges testszövet csak lenni bír, attól még a központi eleme az áruba bocsátott női test. Akkor is, ha közvetve, csak képen, felnőtt beleegyezéssel. Arra pedig 2015-ben nincs mentség.