A Lounge Group a közép-kelet-európai régióban egyedüliként megkapta egy komoly nemzetközi verseny elismerését, amelyre összesen 5000 nevezés érkezett. Integrált kampányai és újító megoldásai a nemzetközi megmérettetetés mellett hazai terepen is jól teljesítettek.

A cégcsoport rangos nemzetközi elismerésekben részesült idén. A siker éppúgy a díjnyertes alkotások megbízóié is, így a Magyar Telekom, az MVM és a Szerencsejáték Zrt. is méltán büszke lehet munkatársaira.

A cégcsoport több munkáját is platina minősítéssel díjazták a MarCom Awards nemzetközi kreatív versenyén. A rangos megmérettetésre idén 20 országból több mint 5000 nevezés érkezett. Magyarországról egyedüliként a Lounge Group jeleskedett, és Európában is csak kevesen kaptak elismerést.A cégcsoport platina helyezést ért el a Magyar Telekom számára készített „A korlátlanság kora" kampányával „Videó és film" kategóriában.

Ez a kampány hazai terepen, a Hipnózison is indult, amelyen bronz helyezéseket ért el „Film – Rendezés, art direkció és megvalósítás", valamint „Film - Televízióban vagy moziban sugárzott reklámfilmek - Kereskedelmi célú kampányok" kategóriákban - derül ki az ügynökségi közleményből.

A korlátlanságnak ugyanis akkor van értelme, ha tudatosan használjuk. A nem tudatos nethasználat eredményezi a társadalmat kollektíve érintő problémákat, a kontentfüggőséget, a like-függőséget, a következmények nélküli cyberbullyingot és az álhírek egyre nagyobb mértékben való terjedését. A kampány fő célja az volt, hogy edukációval ezekre a témákra hívja fel a figyelmet.

A MarCom Awards-nál maradva: a cégcsoport az MVM Edisonnak készített integrált kampánya itt kétszeres platina helyezést ért „Stratégiai kommunikáció" és Videó/audio" kategóriákban, míg a Szerencsejáték Zrt. Tippmix - Több mint szerencse kampányát négyszeresen díjazták: szintén platina elismeréseket kapott „Nyomtatott média", „Reklámkampány és óriásplakát", „Stratégiai kommunikáció", illetve „Videó/audió" kategóriákban.

Rangos elismerésben részesült a vállalkozásForrás: Lounge Group

Az MVM Edisonnak készített integrált kampány a tehetséges újrakezdőknek szól, akik innovatív ötleteik megvalósításáért küzdenek. Őket segítette az MVM Edison Startup versenye, amihez az MVM-mel hónapokig folytatott közös munka nyomán a kreatív kampányt és kisfilmet a Lounge Group szolgáltatta.
A Tippmix - Több mint szerencse kampányának arca Milák Kristóf világ- és Európa-bajnok úszó volt, az együttműködés során az ő szakmai életútjával párhuzamba állítva mutatták be a sportfogadást. A kampány fő üzenete is az volt, hogy miként a sporthoz, úgy a sportfogadáshoz is több kell a szerencsénél, hiszen mindkét esetben komoly felkészülés előzi meg a győzelmet.

A cégcsoport emellett hazai szakmai versenyen is elismerésben részesült: a Kreatív másodjára megrendezett Influján ezüst helyezést ért el. A közösségi márkavezérek versenyéről a díjat a Telekom Tettek Hálózata-kampányához készített influencer együttműködéssel tudta elhozni. A kreatív szakemberek Trunk Tamás bevonásával a Z-generációt, azaz a digitális bennszülötteket ösztönözték arra, hogy segítsék digitálisan kevésbé tudatos nagyszüleiket, amire a karantén ideje alatt nagyobb szükség volt, mint valaha.