A gyerekeit sem tudta etetni, ma már milliomos a híres pornómodell

Rebecca Goodwin, OnlyFans
Rebecca Goodwin, OnlyFans legenda
Vágólapra másolva!
Egy brit nőnek korábban arra sem volt pénze, hogy gyerekeit etesse, vagy buszjegyet vegyen nekik, ezért regisztárlt az OnlyFansre, ahova intim képeket és videókat töltött fel. A pornómodell ma már rengeteg pénzt keres és luxusautóval jár.   
Vágólapra másolva!

A 28 éves Rebecca Goodwin olyan nehéz körülmények között élt, hogy a gyerekeit is alig tudta etetni. Ezért döntött úgy, hogy regisztrál az OnlyFansre, ahol intim képeket és videókat töltött fel.

Miután regisztrálta magát, már az első hónapban sikerült több mint 1.500 fontot (656.000 forintot) keresnie, és ez az összeg egyre csak nőtt, egészen havi 12.000 fontig (ötmillió forintig).

Miután a melleit is megcsináltatta már 40.000 fontot (17,5 millió fointot) keresett egyetlen TikTok videóval.

Mostanra már több mint 2 millió fontot keresett az oldalon. Havi 100.000 fontot (44 millió forintot) pedig azzal tehet zsebre, hogy utazgat a világban, és híres filmek és tévéműsorok pornóparódiáit forgatja le.

A TikTok-felhasználók megdöbbentek azon, hogy milyen drámaian megváltozott az élete, és a kommentekben dicsérték az útját, hiszen korábban buszjegyre sem volt pénze, ma pedig luxusautóval jár.

Az Origo beszámolt egy másik hasonló esetről is, akkor hajléktalanságból talált kiutat egy nő az OnlyFansen keresztül.

Forrás:Daily Star