Ennél az üzletláncnál már fizetés nélkül is lehet vásárolni

walmart árellenőrzés árufeltöltés áruház bolt
Első körben 50 boltjában kezdi meg az ár- és készletellenőrző robot tesztelését a Walmart
Vágólapra másolva!
A Walmart és az Affirm Holdings kedden olyan új együttműködést jelentett be, ami megkönnyítheti a vásárlók életét. Az amerikai kiskereskedelmi lánc üzleteiben található kioszkoknál áruhitel is igényelhető, amit ráadásul percek alatt elbírálnak. Ez pedig az ünnepi időszakban kifejezetten előnyös lehet a fogyasztóknak.
Vágólapra másolva!

Az Affirm Holdigs áruhitele mostantól a Walmart 4500 üzletének önkiszolgáló pénztárainál is választható lesz. Ehhez a vásárlónak nem kell mást tennie, mint bejelentkeznie a pénzügyi szolgáltató alkalmazásába vagy oldalára, és megadni a társadalombiztosítási száma utolsó négy számjegyét.

A hitel feltétele, hogy a végösszeg elérje a 144 dollárt.

A hitel legfeljebb 4 ezer dollárig igényelhető és 3-24 hónapra kérhető, továbbá élelmiszer vásárlására nem használható.

Az Affirm Holdings egy pénzügyi technológiai vállalat, amely „Vásárolj most, fizess később" (BNPL) szolgáltatást kínál internetes és hagyományos bolti fizetéseknél.

Az Affirm Holdigs áruhitele mostantól a Walmart 4500 üzletének önkiszolgáló pénztárainál is választható Forrás: Walmart

Az együttműködés arra a trendre ad választ, hogy az amerikaiak egyre nagyobb mértékben vásárolnak a hitelkártyáik terhére.

Az Adobe Analytics adatai szerint a BNPL-t választó fogyasztók száma 42,5 százalékra emelkedett a kiberhétfőn (Cyber Monday) az egy évvel ezelőttihez képest. Az idei e-kereskedelmi akciós napon 940 millió dollár értékben vásároltak ezzel a fizetési móddal – mutat rá a Világgazdaság a Reuters nyomán.

További részleteket ide kattintva olvashat a témában.