Darabokra tört a mosdókagyló, amikor letakarították egy tisztítószerrel

A legdurvább dolgok, amiket takarítónőként láttam takarítás
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi eseményről számolt be egy ausztráliai nő a közösségi oldalán. Elmondása szerint egy népszerű tisztítószernek köszönhetően darabokra tört a fürdőszobai mosdókagylója. A kommentelők egy része szerint nem a termék okozhatta a problémát.
Vágólapra másolva!

Pár perccel a takarítás után több száz darabra tört az üveg mosdókagyló egy népszerű tisztítószernek köszönhetően – számolt be egy ausztráliai édesanya egy közösségi platform csoportjában. A The Pink Stuff elnevezésű termék már országszerte kapható olyan üzletekben, mint például a Coles, a Bunnings, valamint a Chemist Warehouse. A hírnevét annak is köszönheti, hogy könnyedén eltávolítja a legmakacsabb foltokat, így gyakran fürdőszoba és konyha takarítására használják - írja a 7News.

A nő által megosztott képen az összetört mosdókagyló látható:

Az ausztrál anya a következőt osztotta meg a csoport tagjaival:

A közösségi oldal csoportjában voltak hozzászólók, akik hasonló esetről számoltak be, amikor különböző üveg felületet tisztítottak a termékkel. A kommentelők között azonban voltak, akik úgy gondolják, hogy nem a The Pink Stuff a hibás, hanem valószínűleg magával az üvegmosdóval lehetett a probléma. A tisztítószer forgalmazója még nem válaszolt a történtekre.