Rejtélyes lyuk nyelte el a floridai férfit a hálószobájában, azóta sem találják

összeomlott épület a floridai clermontban, miután a ház alatt megnyílt egy  víznyelő
Vágólapra másolva!
Megnyílt egy hatalmas luk az ágya alatt a hálószobájában, és elnyelt egy floridai férfit, akit azóta sem találnak. Az öcce még hallotta a gyötrelmes jajveszékelését és segélykiáltását - írja a Daily Star. Az ügy szomorú érdekessége, hogy tíz éve történt, és az eltűntnek azóta sem akadtak nyomára.
Vágólapra másolva!

A horrorisztikus eset még 2013 márciusában történt: egyik éjszaka

egy 30 méter széles víznyelő nyílt meg Jeffrey Bush hálószobai ágya alatt.

Utoljára az öccse hallotta a férfi sikolyát, aki azóta sem tudta feldolgozni a tragédiát. A férfit a végzetes nap óta többé nem látták, és az elmúlt évtizedben hivatalosan is halottnak nyilvánították.

Ez a floridai ház is egy víznyelő miatt omlott össze Forrás: AFP/Getty Images/Gerardo Mora

- nyilatkozta a tesvére, Jeremy Bush az ABC-nek.

Ő szerencsésebb volt, ugyanis a tampai rendőrség egyik tisztje ki tudta húzni a víznyelőből, amely kevés híyján őt is elnyelte. Próbálták a másik testvért is megmenteni, de az ő esetében nem jártak sikerrel: addigra már nyomtalanul eltűnt. Jeremy Bush felesége és lánya is a házban tartózkodott a tragédia idején, ők sérülés nélkül vészelték át az éjszakát.

A következő napokban a talaj túl veszélyesnek bizonyult ahhoz, hogy a mentők mélyebben kutassanak a férfi után, és a keresést lefújták. Ennek eredményeképpen a házat lebontották, és a földet kaviccsal töltötték fel. Néhány évvel később azonban a víznyelő újra megnyílt, és ismét elnyelt mindent, ami az útjába került.

A tisztviselők elkerítették a területet, így próbálták kivédeni, hogy az eset ismét megtörténhessen.

Floridát sokan már a víznyelők hazájának tekintik, annyira elszaporodtak az utóbbi időben. A floridai környezetvédelmi minisztérium adatbázisa szerint 2022-ben mintegy 27.000 hasonló esetet jelentettek az egész államban.