Egy szekrény mögül áradó rémisztő fény sokkolta az új háztulajdonosokat - videó

meglepetés meglepődik sokk 15+1 érdekesség az emberi szervezetről: 1 cm-rel vagyunk magasabbak reggel, mint este
Vágólapra másolva!
Az elmúlt években rendkívül népszerűek lettek azok a videók, amelyek ingatlanvásárlások utáni hatalmas meglepetésekről készülnek. Az új tulajdonosok néha egészen meghökkentő videókat töltenek fel a közösségi oldalakra. Egy újabb ilyen érdekes esetet mutatunk be.
Vágólapra másolva!

Régi ingatlanokban olykor elképesztő, rejtett szobákat találnak az új tulajdonosok. Nemrégiben történt meg egy családdal, hogy egyik este fény szűrődött ki a szobában lévő szekrényükből egy kis lyukon át, ahol a szekrény illeszkedett a falhoz. Kész rettenet - gondolhatták. Valaki esetleg van odaát?

A Promotions.hu cikke szerint a családapa azonnal cselekedett, úgy döntött, hogy átüti a falat, és megnézik, mi rejtőzik a szekrény mögött. De mielőtt ez megtörtént volna, átvizsgálták a tervrajzokat, hátha meglelik ezt a szobát, ami a hálószobájukban van a szekrény mögött.

De nem találták meg a rajzokon.

Az alábbi videón látszik, hogy egy olyan helyiséget fedeztek fel, amely jól be volt világítva. Nem csoda, hogy erős fény szűrődött át onnan. Valószínűleg egy olyan szoba lehetett, ahol korábban marijuanát termesztettek, amihez fontos ez erős fény, és éppen ezért nem is volt rajta a tervrajzokon.

@hiep659tk01

♬ original sound - WhaleWild69