Több millió forintért lehet megvenni egy pár kontaktlencsét, amivel látták Taylor Swiftet

Taylor Swift 'The Eras Tour' Concert songwriter performer stage performs live american stars american singer international celebrity international singer showbiz eras tour Horizontal CONCERT SINGER MUSIC POP MUSIC ENTERTAINMENT
Taylor Swift a teleházas texasi koncertjén idén márciusban
Vágólapra másolva!
A Depop weboldalán 10 ezer dollárt (kb. 3,4 millió forintot) kér az egyik rajongó egy pár használt kontaktlencséért, amit Taylor Swift egyik koncertjén hordott. A hirdetés szerint a listázott darabok kiváló állapotban vannak.
Vágólapra másolva!

Taylor Swift új turnéja hatalmas siker az Egyesült Államokban, ami során nem csak a mostani lemezéről énekel dalokat, hanem előadja a korábbi kedvenceket is. Az egyik rajongó annyira élvezte a koncertet, hogy 10 ezer dollárért (3,3 millió forintért) eladásra bocsátotta saját, használt kontaktlencséit, mellyekkel átélte az énekesnő egyik koncertjét.

A hirdetés:

A Joe weboldal beszámolója szerint a Depopon található meg a hirdetés, ami szerint a lencsék kiváló állapotban vannak.

Érdemes megemlíteni, hogy a hirdetésre érkező felhasználói reakciók meglehetősen széles skálán mozognak. Egyesek jelzi, hogy minden további nélkül megvennék és viselnék is a lencséket, ha lenne rá pénzük, míg mások érthetetlennek és "taszítónak" találják a hirdetést.