Elborzadva távozott a repülőgépről egy nő, aki kísértetet láthatott a járaton - videó

american airlines
American Airlines repülőgép
Vágólapra másolva!
Az American Airlines egyik járata, ami a Dallas Fort Worth-i nemzetközi repülőtérről indult, három órát késett, miután egy utas káromkodással teli szónoklatba kezdett, majd leszállt a repülőgépről. Egy, a közösségi médiára feltöltött felvételből kiderül, hogy a zaklatott nő valami olyat láthatott, amit a többi utas nem.
Vágólapra másolva!

Egy bizarr incidensről készített videó terjed a közösségi médiában. A furcsa eset az American Airlines egyik járatán történt. A Texas államban található Dallas-Fort Worth nemzetközi repülőtérről induló repülőgép 3 órát késett, miután az egyik utas valami olyan lehetett szemtanúja, aminek mások nem. A felvételen látható, ahogyan egy zaklatott nő a repülőgép elejére siet és valamilyen „nem valódi" jelenségről beszél. Az utas mindenkit figyelmeztetni próbál, hogy ne maradjanak a járaton, mivel hátul van valami, "ami" feltehetőleg egy másik utas volt.

Az egyik utas videóra vette, ahogy a nő elhagyja az utasteret:

A feldúlt nő a következőre hívta fel az utastársainak figyelmét:

Az eset után mindenkinek le kellett szállnia a repülőgépről. A nőt végül nem tartoztatták le, hanem visszakísérték a biztonsági ellenőrzés helyszínére. Az AeroTime beszámolója szerint az utas végül egy későbbi járattal utazott tovább.

A címlapi kép illusztráció!