Kim Kardashian közel 2 millió dollárt keresett egy ingatlanüzleten

Kim Kardashian 2022 Baby2Baby Gala GettyImageRank3 Color Image arts culture and entertainment celebrities Horizontal
WEST HOLLYWOOD, CALIFORNIA - NOVEMBER 12: Kim Kardashian attends the 2022 Baby2Baby Gala presented by Paul Mitchell at Pacific Design Center on November 12, 2022 in West Hollywood, California. Rodin Eckenroth/Getty Images/AFP (Photo by Rodin Eckenroth / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Kim Kardashiannak széles ingatlanportfóliója van, azonban a sztár most eladta az egyik házát. Noha Kardashian jelentős kedvezményt adott az eredetileg meghirdetett árból, még így is közel 2 millió dollárt keresett az eredeti vételárhoz képest.
Vágólapra másolva!

Miután Kim Kardashian tavaly szeptemberben vásárolt egy 70 millió dolláros óceánparti birtokot Malibuban, most eladta az egyik kaliforniai házát.

A Hidden Hillsben található ingatlant szeptemberben 5,3 millió dollárért hirdették meg, és most 3,5 millió dollárért (kb. 1,2 milliárd forint) sikerült eladnia. Noha ez jóval kevesebb az eredetileg meghirdetett összegnél, közel 2 millió dollárral haladja meg az eredeti vételárat. Kardashian ugyanis 2019-ben 1,6 millió dollárért vette meg a házat.

Bár a házról nem állnak rendelkezésre képek, az tudható, hogy a 360 négyzetméter lakóterülettel rendelkező ingatlan egy több mint félhektáros domboldali telken terül el, és az 1950-es évek végén épült. Az épületben négy hálószobát és ugyanennyi fürdőszobát alakítottak ki.

A szabadban, a bekerített hátsó udvaron, található egy lagúna stílusú medence és egy spa is. Van még kint egy beépített grillezővel felszerelt fedett terasz, valamint lovas létesítmények, egyebek mellett istálló, karám, valamint etetőhelyiségek.

Forrás: Dirt.com