Pizza illatú Xbox-kontrollert mutat be a gyártó - képek

microsoft xbox series kontroller controller gamepad videojáték gaming gamer
Xbox Series kontroller
Vágólapra másolva!
A Microsoft egy olyan játékvezérlőt tesz elérhetővé a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök film moziba kerülésének alkalmából, ami nem puszán a kinézetében hasonlít egy pizzára. A pizza illatú Xbox-kontrollert nem lehet majd megvenni, hanem sorsoláson kell megnyerni.
Vágólapra másolva!

Augusztus 10-én érkezik a hazai mozikba a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök film, a Mutáns káosz, aminek alkalmával extrém kontrollerdizájnnal állt elő a Microsoft. Az animációs mese főszereplőinek a kedvenc étele a pizza, ami a vállalatot is megihlette: a játékvezérlő külseje és illata is magán viseli a Tini Nindzsa Teknőcök jegyeit.

A Microsoft a zöld színű, radioaktív nyálka mintával bevont pizza illatú Xbox-kontrollereket csak korlátozott darabszámban adja ki, melyeket egy sorsoláson lehet majd megnyerni.

A sorsoláson azok vehetnek részt, akik olyan országban laknak, ahol az Xbox-termékek hivatalos támogatással rendelkeznek. Magyarország is ide tartozik, így július 24-től augusztus 13-ig lehet jelentkezni a nyereményjátékra.

Egy hónappal ezelőtt pedig a Porsche 75. születésnapját ünnepelte a Microsoft, aminek alkalmával limitált szériás, Porsche témájú Xbox Series X konzolokat sorsol majd ki ősszel a vállalat. A nyereményjátékban azonban csak brit és német állampolgárok vehetnek részt. Kérdéses azonban, hogy eBay-en mennyiért lesznek elérhetőek a limitált kiadású konzolok, amiket a legendás Porsche 963 ihletett.

A címlapi kép illusztráció!