Jó hírt közölt a Penny, ennek sokan örülhetnek

Penny
Vágólapra másolva!
Ismét bővül a Penny magyarországi hálózata, miután megkezdődtek az új, pilisvörösvári üzlet munkálatai. A város ráadásul olyan térségben található, ahol a vállalat még nem rendelkezik üzlettel. Az egység megnyitására a tervek szerint a jövő év első felében kerülhet majd sor - írja közleményében a vállalat.
Vágólapra másolva!

Pilisvörösváron, a Piliscsabai utca 1. alatt már javában zajlik a beruházás, a munkálatok kezdeti fázisában a kivitelezők nemrég befejezték a bontást és a területelőkészítő fázist. Ennek köszönhetően elkezdődhet az építése annak az új Penny üzletnek, amely 1151 négyzetméter alapterülettel várja majd a vásárlókat.

Az üzletlánc tervei szerint az új egység 2024 első félévében nyithatja meg kapuit

– derül ki az üzletlánc közleményéből.

Hamarosan új Penny épül Pilisvörösváron Forrás: Penny

A beruházás során a Penny számára kiemelt fontossággal bír a településfejlesztés támogatása is, így a vállalat a következő hónapokban a helyi önkormányzattal együttműködve négy buszmegálló felújítását is vállalja, ezzel is hozzájárulva a városkép fejlődéséhez és szépüléséhez.

„A Penny számára hatalmas potenciált rejtenek az olyan területek, ahol még nem rendelkezünk üzlettel. Pilisvörösvár és közvetlen vonzáskörzete éppen ilyen térségnek számít, ráadásul a város kiskereskedelmi ellátottsága szintén a fejlesztést indokolta. Kollégáimmal folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél több emberhez jussunk el kiváló minőségű és kedvező árú termékeinkkel. Ennek érdekében

– mondta Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.