Csendben megvált a házától a gyönyörű színésznő

2022 People's Choice Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities film industry bestof topix Vertical
SANTA MONICA, CALIFORNIA - DECEMBER 06: Olivia Wilde attends the 2022 People's Choice Awards at Barker Hangar on December 06, 2022 in Santa Monica, California. Amy Sussman/Getty Images /AFP (Photo by Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Közel egy évtizedes kapcsolatuk alatt Olivia Wilde színésznő és Jason Sudeikis egész ingatlanportfóliót halmozott fel. Ezek között volt egy Los Angeles-i otthon is, amely a pár szakítása után Wilde-hoz került. A színésznő azonban nemrég eladta az ingatlant.
Vágólapra másolva!

Olivia Wilde 2011 és 2020 között volt kapcsolatban Jason Sudeikis színésszel, és a kapcsolatuk ideje alatt számos ingatlant vásároltak. Amikor szakítottak, ezeket az ingatlanokat felosztották egymás között. Egy kúria méretű brooklyni ingatlan például a férfihoz került, míg Wilde megkapta a Los Angeles-i Silver Lake-ben található házat.

A színésznő azonban nemrég vásárolt magának egy több millió dolláros otthont a kaliforniai Studio Cityben, és közben csendben eladta a Silver Lake-i házat. Az ingatlan egyébként soha nem került ki a nyílt piacra, és feljegyzések szerint most 4,2 millió dollárért (kb. 1,5 milliárd forint) kelt el.

Wilde és Sudeikis még 2019-ben 3,5 millió dollárért szerezte meg az 1928-ban épült spanyol stílusú házat, amely közvetlenül a Silver Lake-i víztározóra néz. Az épület különlegessége, hogy eredetileg Frankie Faulkner tervezte, aki Los Angeles egyik első női építésze volt.

A 260 négyzetméter lakóterületű ingatlant aztán 2016-ban egy neves tervezőcég teljesen átalakította. Bár a külső részek megőrizték a korhű jellegzetességeiket, a belső terek az eredetinél sokkal modernebbek lett.

Forrás: Robb Report