Elképesztő dolgot tett egy utas a repülőn - esélye sem volt, hogy tagadjon - videó

IQOS tobacco heater retail addiction Consumer Consumption Symbol image Illustrations fume Horizontal ECONOMY TOBACCO MEDICINE AND HEALTH DRUGS SMOKING BEARD SMOKE
A hevítéses eljáráson alapuló elektromos "cigaretta" (nem keverendő össze az e-cigarettával) kevésbé káros, mint a hagyományos cigaretta
Vágólapra másolva!
Egy férfit leszállítottak a Jetstar Balira tartó járatáról, miután rajtakapták, hogy a repülőgép mosdójában elektromos cigarettát szív. Az utas titkolni sem tudta, mert a füstjelző is beindult.
Vágólapra másolva!

A Jetstar Sydneyből az indonéziai nyaralóhelyre, Balira, tartó járata október 4-én szállt volna fel fedélzetén azzal a férfival, akit indulás előtt a rendőrök eltávolítottak a repülőgépről. Az utas a mosdóban elektromos cigarettát szívott, ami miatt riasztani kezdett a füstjelző.

A férfi tagadni sem tudta volna, hogy megszegte a szabályokat, így a biztonságiak kíséretben távozott a gépről.

Az esetről videó is készült, amin látszik, hogy egy zöld pólós férfi a bőröndjével elhagyja a Jetstar járatát.

A légitársaság szóvivője elmondta, hogy a repülőgépen szigorúan tilos e-cigarettát szívni. Hozzátette, hogy a vape füstje indulás előtt beindította a repülőgép füstjelzőit, így a személyzet rögtön hívta a rendőröket, hogy távolítsák el az utast a fedélzetről.

A címlapi kép illusztráció!

Forrás: Mail Online