Barbies szuperjachtot vett meg egy milliárdos mogul

pink, rózsaszín, katamarán, hajó, jacht, szuperjacht, barbie, barbi
The L4.7m pink catamaran.See SWNS story SWMRyacht. A L4.7m new pink catamaran would be perfect for Barbie. Turkish boat builder VisionF Yachts admit their newest model "is guaranteed to stand out from the crowd." They say the eye-catching 24.6 metre vessel was designed for an international tech entrepreneur. The company describe the boat as having "unusual eye-catching pink paintwork", compared to previous versions that have included an all-black one. They explain: "Whereas the 3rd hull was a special all-black edition, this time the client requested his yacht be painted a custom shade of pink." Barbie may appreciate the luxury accommodation that includes four guest suites for eight people, plus room for five crew. All furniture and plush carpets come in pink, while a DJ console is perfect for friends to get together.
Vágólapra másolva!
A 24 méteres luxushajó a gyártó szerint könnyen kitűnik a tömegből a Barbie-rózsaszín színével. Azt is elmondta, hogy a hajó nem csak kívül rózsaszín, hanem a belső szövetek egy része is. A jachtot 5,86 millió dollárért vásárolta meg egy ismeretlen "nemzetközi technológiai vállalkozó".    
Vágólapra másolva!

Az egyedi tervezésű, csúcstechnológiával felszerelt luxushajók igazi műalkotásnak számítanak - erről az Origo is közölt részleteket. De jachtból akár kétszintes luxusház is varázsolható.

A 24 méteres, Barbie-rózsaszín hajót a törökországi székhelyű VisionF Yachts építette. A cég leírása szerint "szokatlan, szemet gyönyörködtető rózsaszín festéssel" rendelkezik, ami miatt "garantáltan kiemelkedik a tömegből", különösen a hagyományosabb modellekhez képest.

A Barbie rózsaszín szuperjacht Forrás: Courtesy VisionF Yachts/SWNS/© Courtesy VisionF Yachts/SWNS/Courtesy Visionf Yachts/Swns

"A hajó tulajdonosa kifejezetten azt kérte, hogy a jachtját egy egyedi rózsaszín árnyalatúra fessük" - magyarázta a VisionF Yachts, megjegyezve, hogy nem csak a külseje emlékeztet Barbie-ra. A hajó benti bútorai és a szőnyegei is rózsaszín árnyalatúak.

A négy lakosztállyal rendelkező, nyolc vendég és öt fős legénység befogadására alkalmas megajacht egyéb felszereltségei közé tartozik egy DJ-pult és egy terasz, amely ideális "napozásra vagy egyszerűen csak a tengerre néző kilátás élvezésére a kényelmes napozóágyakról és az időjárásálló szövetekkel kárpitozott ülésekről".

Az elképesztő luxusjachtról több fotót is megézhet ITT.

Titkok, szex és gazdagság: mutatjuk a luxusjachtok zárt világát. Az Origo bemutatta a rózsaszínmániás Barbie imádó nőt is.

Forrás:New York Post