Eladó a Pletykafészek sorozat csinos sztárjának hollywoodi lakása

Jessica Szohr
Vágólapra másolva!
690.000 dollárért (241 milió forintért) árulja hollywoodi lakását a Gossip Girl - Pletykafészek sorozat csinos színésznője, a magyar származású Jessica Szohr - írja a Realtor.
Vágólapra másolva!

Jessica Karen Szohr karrierjét olyan televíziós műsorokban kezdte, mint az Életem értelmei, az Isteni sugallat, a Miért pont Brian? és a CSI: Miami helyszínelők. Áttörését Vanessa Abrams szerepével érte el a Gossip Girl – A pletykafészek című sorozatban. A színésznő édesanyja félig magyar, a nagypapa, Ronald Szohr még Magyarországon született.

Jessica Szohr Forrás: Audience Network

Az ingatlant legutóbb 2011-ben adták el 490.000 dollárért (171 millió forintért). Az évek során inkább bérelték, és legutóbb például már havi 3.595 dollárt kellett érte fizetni.

A Kelly Wearstler belsőépítész által megvalósított tágas, mintegy 111.5 négyzetméteres lakás irodaként és magáncélra is kitűnően használható. 1928-ban épült, és közvetlenül a Hollywood Boulevard mellett található.

Ez az egyedi, nyitott koncepciójú apartman stílusos keményfa padlóval, 4 méter magas mennyezettel és egy a Hollywood jelre néző panorámaablakkal rendelkezik.

A hatalmas konyhában meleg fából készült szekrények, rengeteg pult, és rozsdamentes acél berendezések találhatók, és elég hely van egy étkezőasztalnak is.

A konyhával szemben található a nappali, ahol több kanapé és szék is elfér. Az apartman másik végén található a hálószoba, amelyet egy részleges fal választ el a többi helyiségtől. Itt egy gótikus stílusú csillár és egy extra nagyméretű egyedi szekrény is helyet kapott.

A fürdőszobában penny-csempézett padlóburkolat, dupla öltözőasztal, fekete csempézett áztató kád és egy részleges üveg zuhanyfal is is van.

A kényelem érdekében felújított lakás központi fűtéssel és hűtéssel, valamint egy beépített mosógéppel és szárítóval rendelkezik. A házban parkoló és a portaszolgálat is van.

Az apartman egy társasház része, ahol csúcsminőségű fitneszközpont, és egy tetőtéri medence is van. Ezeknek a használati díja benne van a közös költségben, ami 1.604 dollár (560 ezer forint).


Az Origo képes összeállításában láthatja a Hollywoodban befutott magyar származású színésznőket.