Sorozatban jönnek a bankszünnapok egy hazai nagybanknál

bankkártya, hitelkártya, elektronikus fizetés, vásárlás, online, e-bank, utalás, bank, stock, stockfotó, illusztráció, illusztrációs
Close up of female hands making online payment
Vágólapra másolva!
2024. január 12-től kezdve több napon át tervezett szolgáltatás-kiesésekre lehet számítani a K&H Banknál. Ezek a kiesések a hatályos szabályozás alapján bankszünnapnak minősülnek, melyek részleteit a hazai nagybank az előírásoknak megfelelően közzétette. Mutatjuk a részleteket!
Vágólapra másolva!

A pénzintézet tájékoztatása szerint

  • 2024. január 12-én 22:00 órától 2024. január 13-án 22:00 óráig tervezett rendszerkarbantartás miatt a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül végezhető, a vállalati hirdetményben rögzített K&H Cégvonal szolgáltatások, valamint a lakossági hirdetményben rögzített K&H TeleCenter és Prémium Távbankár szolgáltatások szünetelnek, kivéve a bankkártya, hitelkártya, ePIN kód és mobil-token tiltása/törlése, valamint az általános információnyújtás szolgáltatások, amelyek elérhetőek lesznek.
  • 2024. január 13-án 22:00 órától 2024. január 14-én 06:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain.
  • 2024. január 15-én 00:00 és 02:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain.
Bankszünnapok lesznek a K&H Banknál (képünk illusztráció) Forrás: shutterstock

A bank ezeken túl azt is jelzi, hogy a szolgáltatások javítása érdekében előre tervezett fejlesztéseket, karbantartásokat végez 2024. január 01. és 2024. december 31. között minden csütörtök 22:00 és péntek 02:00 között. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében szintén bankszünnapnak minősül. Ezen órákban valamennyi elektronikus azonosítású banki szolgáltatásában és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi, valamint befektetési szolgáltatásában átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhatnak az ügyfelek.

A bankszünnapokról (a fogalom jelentéséről, következményeiről stb.) az Origón ebben a cikkben, az MNB Pénzügyi sarok rovatában olvashat részletesen.