Négy nap alatt négy nagygyűlést tart a Fidesz

Vágólapra másolva!
Orbán Viktor 3100 kilométert tesz meg keddtől péntekig, hogy a száztíz második fordulós választókerület felében a Fidesz támogatására buzdítson - ezt Deutsch-Für Tamás jelentette be. A párt négy nagygyűlést tart, s jókedvű, lendületes, a minél nagyobb választási részvételét elősegítő kampányt ígér.
Vágólapra másolva!

Új tempó elnevezéssel indít négynapos kampányt húsvét után a Fidesz azzal a céllal, hogy az országgyűlési választások második fordulójában a KDNP-vel közös jelöltjei a még szabad száztíz mandátum közül a legkevesebb hetvenet elnyerjenek - közölte a párt kommunikációs vezetője hétfőn. Az elkövetkező négy nap mindegyikén egy-egy nagygyűlést tart a párt az aznapra jutó csaknem egy tucat választási rendezvény mellett - mondta Deutsch-Für Tamás.

Kedden Berettyóújfalun, szerdán Mátészalkán, csütörtökön Budapesten, a Clark Ádám téren, pénteken Szombathelyen lesz nagygyűlésük. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke, a párt kampányának irányítója, az országos lista vezetője mind a négy alkalommal megjelenik - jegyezte meg Deutsch-Für Tamás.

A politikus szerint a négy nap alatt Orbán Viktor és a párt más vezetői az ország mind a száztíz olyan egyéni választókerületébe eljutnak, ahol a második fordulóban dől el a mandátum sorsa. Orbán Viktor kedden több mint 3100 kilométeres kampánykörútra indul, egymaga "a még nyitva álló" egyéni választókerületek csaknem felét keresi fel, naponta 6-9 választási rendezvényen vesz részt - tette hozzá Deutsch-Für Tamás.

"Az előttünk álló négy napban egy jókedvű, lendületes, új sebességre kapcsoló, egyértelműen pozitív, az emberek minél nagyobb választási részvételét elősegítő, őszinte, az ország valós helyzetéről beszélő és a Fidesz által az emberek mindennapjait érintő problémákra megoldást kínáló programról szóló választási rendezvényekre, gyűlésekre és nagygyűlésekre lehet tőlünk számítani" - fogalmazott. Hangsúlyozta: továbbra is bíznak abban, hogy a második forduló és az országgyűlési választások győztese a polgári oldal, a Fidesz lesz.

Deutsch-Für Tamás kérdésre válaszolva kitért arra, hogy Mikola István is számos rendezvényen vesz majd részt, arról azonban nem tudott "fejből" nyilatkozni, mikor és hol találkozik majd a választókkal.